Померла молода українка, яка боролася за життя після резонансної ДТП в Польщі: “Пішла до Господа”

Померла молода українка, яка боролася за життя після резонансної ДТП в Польщі: “Пішла до Господа”

Після аварії Анастасія проходила лікування у Польщі

Померла молода дівчина з Кам’янця-Подільського, яка боролася за життя, після ДТП автобуса “Познань-Херсон”.
Про це повідомляє видання “Є”
Так, стало відомо, що померла Анастасія Кочеткова, яка була серед пасажирів, постраждалих в аварії українського рейсового автобуса в Польщі.

“Настя вранці не прокинулася. Щирі співчуття рідним та близьким”, — повідомила її подруга та колишня колега Альбіна Гуменюк.
Про смерть українки також повідомили волонтери, які допомагали збирати гроші на її лікування. Вони також висловили співчуття родині Анастасії.

“Сьогодні наша прекрасна дівчинка Анастасія Кочеткова пішла до Господа. Наші щирі співчуття родині. Траур. Дуже жалобно. Подробиць поки що немає. Дозвольте нам сумувати з родиною”, сказано у повідомленні.
Варто зазначити, що після аварії Анастасія проходила лікування та реабілітацію в клініці у Польщі. Вона вже починала ходити та розмовляти. Нагадаємо, ввечері 5 березня, автобус рейсом із польської Познані до Херсону, з’їжджав із автостради, врізався в енергопоглинальний бар’єр та злетів у придорожній рів. Тоді п’ять людей загинули.

Читайте також  19-річну красуню з України в Польщі збив п’яний водій: дівчина бореться за життя, потрібна допомога на лікування

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело