У смертельній аварії загинув відомий священослужитель та ще двоє людей: “автомобілі зіткнулися лоб в лоб”

18 березня на Тернопільщині в одній аварії загинуло зразу троє людей. Біля села Глибочок близько 11:20 на трасі Татарів – Косів – Коломия – Борщів – Кам’янець-Подільський лоб у лоб зіткнулися мікроавтобус Volkswagen Sharan та легковик Citroen.

За попередньою версією, причиною аварії стало те, що легковий автомобіль виїхав на смугу зустрічного руху. На момент аварії в бусі перебував водій та двоє пасажирів. У іншому транспортному засобі лише кермувальник.

В результаті удару водія з Volkswagen вивільняли з металевої пастки рятувальники. Чоловік помер дорогою до лікарні не приходячи до свідомості. Ще двох пасажирів мікроавтобуса забрала швидка допомога, але лікарям не вдалося врятувати цих людей.

Водій легковика Citroen в реанімації з закритою черепно-мозковою травмою та політравмами.

Як стало відомо, в аварії загинули настоятель Христовоздвиженського храму села Монастирок 40-річний отець Феодосій, а також ще двоє жителів села Глибочок.

Життя отця Феодосія обірвалося на 41-му році життя.

“З глибоким сумом сповіщаємо про те, що 18 березня 2021 року трагічно загинув ігумен Феодосій (Глинський) – настоятель парафії Воздвиження Чесного і Животворчого Хреста Господнього с. Монастирок Борщівського району,” — зазначають у Тернопільській єпархії ПЦУ.

Щирі співчуття рідним і близьким загиблих.

Читайте також  Якy популярну фpазу сьогодні можна найчастіше почути у далеких селах Тернопільщини

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело