Загибель 6-річної дівчинки: сусіди розповіли, що передувало трагедії

Загибель 6-річної дівчинки: сусіди розповіли, що передувало трагедії

У багатоповерхівці на вул. Василя Сергієнка в Запоріжжі, звідки випала й загинула 6-річна дівчинка, сусіди подейкують, що все через її вітчима.

За пів години до падіння дівчинка повернулася додому зі школи. Була зачинена в квартирі, коли в двері почав стукати п’яний чоловік.

“Мати забрала дівчинку з групи подовженого дня – вона повинна була залишитися. Забрала, привела додому, закрила двері. А прийшов співмешканець, почав стукати, вона ніби як злякалася і вибігла на балкон. А на балконі стояли мішки з піском, вона і вибігла. Це ми дорослі можемо зрозуміти, що випадемо. А вона?”, – розповідає сусідка, передає ТСН.

У навчальному закладі кажуть, дівчинка була товариська та не мала конфліктів із однолітками. Того дня на заняттях поводилась як завжди, нічого незвичайного в її стані та поведінці діти та вчителі не помітили.

Правоохоронці затримали вітчима загиблої, він був п’яний, проте підтверджень, що чоловік причетний до падіння дитини, не знайшли. Після допиту його відпустили.

Сусіди кажуть, чоловікові пощастило, що його одразу забрали поліцейські. Інакше його б пошматували місцеві.

17 березня близько 15:00 під вікнами багатоповерхівки на вул. Василя Сергієнка в Запоріжжі знайшли тіло 6-річної Марійки. Місцеві ЗМІ повідомляли, що начебто дівчинку з 9-го поверху викинув вітчим, доки матері, Ірини, не було вдома. Вона працює на ринку неподалік, була на роботі.

Читайте також  13-річна школярка вагітна від вітчима

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело