Людоньки-горе, безслідно зникли брат з сестрою! Допоможіть знайти. Репост

У селі Рогозів, Бориспільської територіальної громади Київської області. Розшукують двох зниклих дітей. Про це повідомили у службі розшуку дітей при місцевій поліції.

Як зазначається. Розшуком дітей займаються співробітники Бориспільського районного управління поліції.

За інформацією правоохоронців, розшукувані – брат і сестра.

Герасименко Христині – 14 років, її рідному брату Герасименко Віктору – 12 років. Діти разом 24 лютого близько 13:00 пішли зі свого місця проживання по вулиці Соборності села Рогозів, і де можуть перебувати зараз, невідомо. Із родичами на зв’язок не виходять. Припускають, що діти могли вирушити до Києва.

Прикмети дівчинки: виглядає на свій вік, 163 сантиметри зросту, середньої статури. Волосся темного кольору, середньої довжини, обличчя кругле, очі блакитні. Особлива прикмета – на шиї з правого боку три помітні родимки.

Була одягнута в довгу темно-зелену куртку з білим написом на спині, чорні джинси, такого ж кольору кросівки. З собою взяла рюкзак бірюзового кольору.

Прикмети хлопчика: виглядає на свій вік, 160 сантиметрів зросту, худорлявої статури, темноволосий, обличчя овальне, очі зелено-карі. Особлива прикмета – над верхньою губою родимка.

Був одягнутий у чорні брюки, жовті кросівки, червону куртку з чорними смужками, шапку білу з балабоном.

Читайте також  “Сестри з дітьми хотіли їхати в іншій маршрутці, але водій вмовив”: Родичі загиблих розповіли деталі смертельної ДТП на Житомирщині

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело