В Італії після щеплення вакциною AstraZeneca помер учитель

В Італії після щеплення вакциною AstraZeneca помер учитель

Тепер перевіряють зв’язок між смертю та щепленням

Північний регіон Італії П’ємонт заявив, що припинить використання партії вакцини від коронавірусу AstraZeneca. Таке рішення прийнято після того, як у суботу після вакцинації помер учитель.

Про це повідомляє Reuters.

“Це акт надзвичайної розсудливості, поки ми перевіряємо, чи є зв’язок (між смертю вчителя і вакцинацією. – Ред.). Ще не було серйозних проблем з введенням вакцин”, – заявив глава регіональних служб охорони здоров’я Луїджі Дженесі Мауро Ікарді.

Регіон П’ємонт також очікує рішення італійського медичного агентства Aifa і регіональної комісії охорони здоров’я з цього питання.

Як відомо, країни Євросоюзу масово зупиняють використання препарату від коронавірусної хвороби компанії AstraZeneca. Відмовилися від вакцинації вже в Данії, Норвегії, Італії, Ісландії, Болгарії, Румунії та інших країнах.

Цей факт викликає особливе занепокоєння, адже аналогічну вакцину використовують і для імунізації українців. Що відбувається в Європі і чи варто боятися британської розробки?

Масова вакцинація чи новий локдаун – що обирають українці? Пенсіонер-блогер Дід Панч випустив нове шоу своєї ютуб-колаборації з молоддю. Це відверто, зухвало і прикольно.

Читайте також  Буде мільйон доз: учені назвали нову дату виходу вакцини від COVID-19

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело