“Дитина була брудною і вимазана калом”: 21-річній мамі, що задушила ковдрою 2-річного сина, загрожує довічне

В місті Ходзежі, що в Польщі 21-річна жінка за попередньою версією задушила свого 2-річного сина ковдрою. Як зазначається, фельдшери повідомили поліцію про загиблого дворічного хлопця, якого вони знайшли в одній з квартир в Ходзежі. Дитина була недогодованою, брудною і змазаною калом. 21-річна мати хлопчика та її партнер, який був на рік старший, перебували на той час у квартирі.

Про це повідомляють у “WP wiadomosci“, передає “Це моя Україна”.

За даними слідчих, 21-річна Аніта В. задушила дитину ковдрою. Прес-секретар окружної прокуратури в Познані прокурор Лукаш Вавриняк заявив у понеділок PAP, що обвинувальний акт у цій справі вже складено.

“Спочатку підозрювана зізналася у скоєнні заявлених дій та надала обширні пояснення. У світлі подальших допитів вона змінила позицію суду і не підтримала своє попереднє зізнання у цих діях”, – повідомив Вавжиняк.

На додаток до вбивства сина, жінка відповість разом зі своїм 22-річним партнером Мартіном К. за жорстоке поводження з дитиною з особливою жорстокістю, піддаючи його ризику втрати життя або серйозної шкоди здоров’ю. Чоловіка додатково звинуватили у переломі ноги хлопцеві в жовтні 2019 року. Мартін К. спочатку визнав свою провину, але згодом не підтримав своїх пояснень.

Молода пара била та душила дитину з квітня 2019 року по березень 2020 року. А також дозволяли дитині споживати їжу, призначену тільки для гризунів та недогризки.

Після вбивства дворічного віку та затримання його матері та її партнера газета “Виборча” повідомила, що в жовтні 2019 року лікарі повідомили поліцію про складний перелом ноги хлопчика. Співробітники підозрювали, що саме партнер матері матері поранив дитину.

Провадження щодо смерті дворічного віку було передано до окружної прокуратури в Познані та поєднано з розслідуванням тілесного ушкодження хлопчика в жовтні 2019 року. У цій справі на прохання прокуратури діяльність проводили поліцейські з штабу провінційної поліції в Познані.

Читайте також  У Польщі під час проведення будівельних робіт зaгинув українець

21-річній жительці Ходзежа загрожує довічне ув’язнення за вбивство сина, а її співмешканці – за жорстоке поводження з дитиною з особливою жорстокістю до 10 років ув’язнення. Обох тимчасово заарештовано.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело