Фотограф змушував роздягатися маленьких дітей: знімав і продавав іноземцям

Фотограф змушував роздягатися маленьких дітей: знімав і продавав іноземцям

Мама однієї з жертв нелюда виявила скандальні знімки на просторах мережі

Під Києвом фотограф знімав на камеру оголених дітей і продавав знімки 18+ іноземцям.

Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Київській області.

Повідомляється, що в поліцію звернулася мешканка міста Українка, повідомивши, що виявила на просторах мережі оголені фото своєї малолітньої дочки в непристойних позах. Жінка заявила правоохоронцям, що в цьому може бути замішаний місцевий фотограф.

Співробітникам поліції вдалося встановити, що 48-річний чоловік, який займався зйомкою дитячих свят в дошкільних установах, користувався довірою педагогічних працівників і отримував можливість залишатися з дітьми наодинці. Після цього він змушував їх роздягатися до гола і говорив, в які пози потрібно стати.

Результатами протизаконної діяльності чоловік ділився з іноземцями, отримуючи в обмін гроші. Поліції вдалося встановити, що фотограф знімав дитячі фото 18+ протягом 2017-2020 років у трьох дитячих садках Українки, що в Обухівському районі.

В ході обшуку приміщення за місцем прописки зловмисника, правоохоронці задокументували 51 факт виготовлення, зберігання, збуту та примусу до участі у протиправній діяльності неповнолітніх дітей.

Підозрюваному оголосили про підозру згідно частини 4 та 5 статті 301 (ввезення, виготовлення, збут та розповсюдження порнографічних предметів) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю до 3 років. Суд відправив зловмисника під варту.

Читайте також  Зіркового фотографа Ктиторчука запідозрили у зґвалтуванні 12-річної і груповому розбещенні дітей: нові подробиці скандалу

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело