Полякова про скандал з Кароль: я не зобов’язана всім подобатися

Українська співачка Оля Полякова в черговий раз прокоментувала скандал, який розгорівся після її висловлювань на адресу колеги по сцені Тіни Кароль.

На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала відео, де розповіла “неприємну правду” про себе, а також влаштувала тролінг в ефірі, запросивши “лікаря” для “сеансу психотерапії”.

“Якщо серйозно, що відбувається останнім часом зі мною – а нічого такого, що не відбувалося раніше. Я така, яка я є. Десь груба, зухвала, неадекватна, хвора на голову, нахабна. Різна, всяка, на будь-який смак!”, – заявила співачка.

Вона додала, що ті, кому вона не подобається, можуть “не дивитися”, відписатися в соцмережах, “затикати вуха й очі, коли показують по телевізору”.

“Я не зобов’язана всім подобатися”, – сказала Полякова, зазначивши, що їй “глибоко наплювати” на хйт, оскільки вона вже пройшла “серйозний і складний шлях, повний розчарувань і труднощів”.

“Для когось я чесна, пряма, відверта, щира і справжня. Кажу те, що думаю, можу помилятися, але вмію визнавати свої помилки. Можу щиро вибачитися – і також щиро можу вибачити і пробачити… А кому не подобається – йдіть поплачте”, – зізналася співачка.

Полякова також сказала, що всіх любить, а в тих, хто занадто “ніжний” для шоу-бізнесу, попросила вибачення.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше в ефірі шоу “Маска” Оля Полякова назвала співачку Тіну Кароль “плакальницею”, у результаті чого їй довелося виправдовуватися перед своїми шанувальниками. Телеканал “Україна” також публічно вибачився перед Тіною Кароль за непорозуміння в ефірі.

У свою чергу, Кароль погодилася з Поляковою, сказавши, що вона й далі буде оплакувати померлого чоловіка, а жити буде заради сина. Говорячи про цю ситуацію, співачка також заявила, що “є дно, яке не можна пробивати”.

Читайте також  Лідер «О.Torvald» розповів, що він думає про представницю Росії на «Євробаченні»

https://www.instagram.com/tv/CLPgwvshnql/?utm_source=ig_web_copy_link

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело