Як отримати знижку на “Новій пошті”: українці можуть заощадити 50%

Як отримати знижку на Новій пошті: українці можуть заощадити 50%

Служба доставки ввела нову послугу

Українцям розповіли, як заощадити 50% на відправці речей через “Нову Пошту”.

Детальніше про це розповідає “Нова Пошта” на своєму сайті

.

Багато українців задавалися питанням: як заощадити на доставці “Новою Поштою” і не переплачувати зайвий раз за упаковку? Більш того, багато хто стикався з проблемою, що коробки після отримання посилки просто нікуди дівати і доводиться складувати їх в коморі або кожен раз викидати.

Однак, “Нова пошта” знайшла вирішення цієї проблеми. Тепер, якщо є необхідність відправити посилку в коробці, можна не купувати її, а використовувати вже б/у варіант. Служба доставки ввела нову послугу “Коробка в оренду”, яка дозволяє заощадити 50% на пересиланні.

Коробка / скріншот з відео

Як це працює?

Замість нової коробки на “Новій Пошті” ви можете вибрати вже використану, однак придатну для пересилання. Ваша посилка доїде в ній до одержувача, після чого той повинен буде залишити коробку на відділенні служби доставки. При виборі даної послуги клієнт отримує знижку в розмірі 50% на відправку.

Така послуга вирішить не тільки проблему захаращеного балкона старими коробками і грошових витрат, але і дозволить внести свій внесок в екологію, економлячи на вирубці дерев для їх виробництва.

Читайте також  Що робити, якщо ікона впала? Підказки, які вбережуть вас від біди

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело