В Франції підлітки жорстоко побили хвору на рак пані Наталію: жінка просить розголосу

У Франції підлітки жорстоко побили Наталію Рижову, яка приїхала відвідати свою доньку. Випадок стався поблизу будинку в місті Ле Манс, де живе донька Наталії. У побитті жінки, яка хвора на рак брало участь близько 20 осіб. На жаль за жінку ніхто не заступися. Зараз вона перебуває у лікарні і переживає за життя своєї доньки та онучки, адже і їх також можуть побити ці підлітки.

Про це повідомляє адміністратор групи “ПРОГРЕСИВНІ УКРАЇНЦІ У ФРАНЦІЇ” Lubov Bodnarchuk – Kuzyk, передає “Це моя Україна”.

Так у її дописі йдеться про наступне:

“Жах який! Знову жахливий випадок побиття підлітками жінки Nathalie Ryzhova. Зараз вона в госпіталі Le Mans в шоковому стані, жорстоко побита бандою підлітків, які напали на жінку.

Наталя приїхала до своєї доньки і внучки Le Mans 2, Allée Raphaël. Близько під’їзду стояла юрба підлітків – за словами жителів цього району, дрібні торговці наркотиками. Нещодавно в цьому районі було вбито людину.

Підлітки почали бити Наталю, її телефон впав і розбився, вони били її по нирках, по голові, зірвали перуку, на обличчі і на тілі синці і синці. Наталя хвора на рак і проходить курс хіміотерапії. Жінка дуже злякалася, кричала, але змогла вирватися і побігла до машини, в якій був незнайомий чоловік.

Вона кричала і кликала на допомогу, але чоловік їй не відкрив двері свого авто, а просто поїхав. Вона добігла до своєї машини, почала виїжджати заднім ходом її від стресу врізалася в іншу машину.

Подзвонила в поліцію, але поліція відповіла: передзвоніть завтра, зараз вже пізно і ніхто не приїде. Врешті-решт поліцейські приїхали, але не вжили жодних заходів: нікого не заарештували, і не допитали підлітків і свідків, просто подивилися і поїхали. Тепер Наталя боїться за свою дочку Марію і внучку, які живуть в цьому будинку. Наталя побита і налякана та знаходиться в госпіталі.

Читайте також  "У сарай переселили, бо не виконувала норми на городі" - жінка про 16 років трудового рабства

Потрібно реагувати і донести до громадськості цей новий випадок насилля. Робіть перепост, будь ласка!”

Також на своїй сторінці у фейсбуці сама Nathalie Ryzhova просить про розголос, бо дуже боїться, що ці підлітки знову можуть вчинити напад.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело