Іспанська газета розкрила деталі великого контракту Мессі, “Барселона” подасть до суду

Іспанська газета розкрила деталі великого контракту Мессі, “Барселона” подасть до суду
Форвард “Барселони” Ліонель Мессі отримає понад півмільярда євро за поточним контрактом з клубом. Частина суми піде на податки.

Про це розповіла іспанська газета “El Mundo”.

У неділю видання опублікувало матеріал із заголовком “Контракт, що знищує “Барселону”. У ньому журналісти розповіли деталі поточного угоди каталонського клубу з лідером команди.

Згідно з їх інформацією, за чотири роки контракту Мессі отримає 555 мільйонів 237 тисяч євро. Це означає, що кожен рік перебування аргентинського нападника обходиться “Барсі” у 138 мільйонів євро, без урахування різних бонусних доплат. Але при цьому, з урахуванням високих податків на доходи фізосіб в Іспанії, “чистими” гравець отримує близько 75 мільйонів євро на рік.

За сам факт підписання нового контракту (так звані підйомні) в 2017 році “Барселона” заплатила нападнику 115 мільйонів 225 тисяч євро. Також в угоді прописано бонус за лояльність клубу в розмірі 78 мільйонів євро.

Деталі контракту аргентинського футболіста вважаються шокуючими, оскільки, за даними іспанських ЗМІ, “Барселона” має серйозні борги в розмірі мільярда євро, що ставить під сумнів фінансову спроможність клубу.

“Барса” вже відреагувала на публікацію про контракт Мессі і аявила про плани судитися з El Mundo, при цьому не спростувавши опубліковану інформацію, а лише заявивши про порушення конфіденційності даних газетою і непричетність до витоку цієї інформації.

Читайте також  Ліонель Мессі нарешті одружується: підготовка до пишного весілля

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело