У Польщі голий українець нетрадиційним способом попрощався з роботою на фабриці (ФОТО)

Цікавий та неординарний випадок поблизу польського міста Вроцлав. Повністю голий українець пройшовся вулицями біля фабраки LG Chem у Біскупіце-Подгурне і показавши середні пальці на руках в бік заводу попрощався з роботою.

Про це пише польське видання “Gazeta Wrocławska”.

На фотографіях та відео чітко видно, як, стоячи перед входом на завод, чоловік показує середні пальці обох рук у бік залу. Саме таким нетрадиційним способом він попрощався з роботою.

Інші працівники наголошують, що це не перший раз, коли люди бігають оголеними на заводі чи за його межами — люди розчаровані важкою роботою, відсутністю сну та самотністю.

Влада LG Chem підтверджує, що така подія відбулася.

“Ми були вкрай здивовані. Чоловік був абсолютно голий у таку холодну погоду. Ми його прикрили, довелося викликати швидку допомогу, медики його оглянули. Це працівник аутсорсингової компанії, громадянин України, який, ймовірно, вживав алкоголь і саме тому він опинився в такому стані, — пояснює один з менеджерів LG Chem і додає, що співробітники служби безпеки встановили, що це — український працівник, якого працевлаштувала зовнішня компанія.” – йдеться в повідомленні.

До слова, на момент інциденту чоловік більше не був співробітником цієї фірми.

Читайте також  “У пошуках кращої долі”: невигадані історії українських заробітчан

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело