Перед смертю хворий хлопчик вийшов з коми і прошепотів мамі чотири слова: “Я люблю тебе, мамочко”

Перед смертю хворий хлопчик вийшов з коми і прошепотів мамі чотири слова: “Я люблю тебе, мамочко”

До того, як захворів хлопчик, сім’я була дуже щасливою і життєрадісною.

Так, жінка була надзвичайно щаслива після народження сина, якого назвала Ноланом. Вона дуже любила хлопчика і той відповідав їй взаємністю.

Про це пише “Прикарпаття Online”, передає “Це моя Україна”.

Коли хлопчикові виповнилося 2 роки у нього почалися проблеми з носом. Він скаржився на закладеність носа і почав задихатися ночами. Спершу хлопчика лікували від інфекції, потім йому видалили мигдалини, а пізніше лікарі з’ясували, що дитина страждає від рабдоміосаркоми — раку м’яких тканин.

Нолану терміново призначили хімотерапію. Хлопчик боровся з усіх сил, проте згодом стало зрозуміло, що його життя не можна врятувати. Мати сказала синові, що він може більше не боротися і скоро відправиться на небеса. Нолан прийняв це з полегшенням і зізнався, що намагався заради мами.

Хлопчик говорив, що гратиме на небесах і чекатиме маму. Жінка хотіла забрати сина додому, проте той вирішив залишитися в лікарні.

Наступні 36 годин Рут перебувала біля сина І відійшла Лише а кілька хвилин, щоб прийняти душ. Зазвичай хлопчик чекав її на килимку поруч з душовою, проте цього разу він вирішив залишитися в ліжку.

Повернувшись з душу вона Рут побачила лікарів біля ліжка Нолана, які сказали, що хлопчик впав у кому. Жінка вирішила лягти поруч з сином і в цей момент хлопчик отямився, щоб вимовити останні слова перед смертю:
“Я люблю тебе, мамочко” – сказав Нолан.
Згодом у соцмережі Facebook мати хлопчика написала, що боїться приймати душ, оскільки килимок біля душової постійно пустує.

Читайте також  Молодого франківця жорстоко зарізали в Англії, тіло на чужині: згорьована мати благає лише про одне

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело