Алла Мазур після боротьби з раком не зафарбувала сивину та заговорила про кохання: “Я стала сміливіше”

Популярна українська ведуча Алла Мазур після боротьби з онкологічним захворюванням прикрасила обкладинку французького глянцю Marie Claire в Україні і надихнула всіх жінок любити життя і піклуватися про своє здоров’я.

Історію свого одужання від онко Алла довірила журналу і постала в новому образі – без перуки, з короткою стрижкою з натуральним кольором волосся.

В інтерв’ю Алла Мазур каже, коли саме почала лікуватися від онкології, і як намагалася себе налаштувати на позитивний лад.

“Я намагалася не концентруватися на хворобі і вірити в краще. Просто в моєму щоденному графіку з’явилися нові пункти: огляд, аналіз, консультація… І ще моє власне ноу-хау-полювання за ” знаками долі “(посміхається). Коли прийшла на першу зустріч до лікаря, якому довірила своє лікування, звернула увагу на рожеві стрічки на халатах всього персоналу. Я почала лікування дуже символічно: у Всесвітній день боротьби з раком грудей. І вирішила, що це знак, і все буде добре”, – зізналася Мазур.

Ведуча також розповіла, як правильно вибудувати відносини з людиною, яка веде боротьбу з хворобою, і як цій людині вибудувати відносини з навколишнім світом. За словами Алли Мазур, потрібно жити нормальним життям. Думати про всі інші справи, але не про хворобу.

Алла Мазур запевнила, що їй дуже допомогла підтримка рідних і колег, тому що вони відчували її настрій під час лікування, а також телеглядачі, які писали, що люблять і моляться за її здоров’я, передавали подарунки, ікони. А стимулом не здаватися для Алли став лист жінки, яка написала: “те, як ви боретеся, стійко тримайтеся і при цьому добре виглядаєте – сигнал нам усім, що хворобу можна перемогти!”

Читайте також  Закону про незаконне збагачення не буде: Парубій відмовився скликати Раду

Мазур зазначає, що потрібно навчитися любити себе, а особливо жінці.

“Ми іноді так захоплюємося вдосконаленням себе, забуваючи, що у нас спочатку є все – зовнішність, характер, темперамент. І це все потрібно любити і цінувати, не розгубити в гонитві за ідеалом. Щоб мати сили любити і дарувати любов рідним і всім навколо – треба починати з себе. Боротьба з онко познайомила мене ближче з самою собою. Я стала сміливіше. І навіть у зміні зачіски, чого після лікування хімією не уникнути, знайшла свій плюс. Мій новий образ-абсолютно в європейському стилі. Там ратують за природну красу і не бояться сивини. Навіть молоді дівчата сьогодні перефарбовуються в сивий колір-це новий тренд”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело