Прикордонник з Львівщини назвав воїнів ЗСУ “свинями”: у Росії взахваті від зрадника, деталі скандалу

Прикордонник, родом з Львівської області, Ігор Шарун порівняв на відео в ТікТок воїнів Збройних сил України зі свинями та опублікував принизлеве відео, яке активно поширюють у Росії.

Про цей кричущий випадок розповів полковник ЗСУ Анатолій (Штірліц) Штефан в Facebook.

На відео автор порівнює ЗСУ та воїнів з і віддає їм команди зі “Статуту” українською мовою. Коли Штефан в коментарі попросив прикордонника видалити відео, був грубо “відправлений у далеке плавання”.

Порівняв воїнів ЗСУ зі свинями: з’явилося ім’я і фото українського прикордонникаПорівняв воїнів ЗСУ зі свинями: з’явилося ім’я і фото українського прикордонника

Видалив він відео лише після попередження оприлюднити його особисті дані.

“Дане відео не публікую у зв’язку з етичними нормами та придатністю для його поширення російськими пропагандистами”, – пише Штірліц.

Відомо, що наразі Ігор Шарун є військовослужбовцем ДПС України у Волинській області. Офіцер закликав Державну прикордонну службу України розпочати службове розслідування.

Порівняв воїнів ЗСУ зі свинями: з'явилося ім'я і фото українського прикордонника

 

“Ігорю Шаруну пропоную записати офіційне відеозвернення з вибаченнями перед воїнами ЗС України за свої дії та свідоме поширення дискредитаціних матеріалів щодо Українського війська та підігрівання російської пропаганди на 7-му році війни”, – наголосив Штефан.

Читайте також  Олена Зеленська просуватиме проєкти з поліпшення дитячого харчування

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело