Трагедія на дитячому маданчику: у хлопчика рвана рана 20 см і розрив прямої кишки, а на 4 добу – відключення мозку

На дитячому майданчику в Одесі з юним хлопцем сталася трагедія. Хлопець Костя опинився в реанімації, після того як серйозно травмувався на дитячому майданчику.

Про це інформує заступник начальника поліції ювенальної превенції в Одеській області Дмитро Ревун, передає “Це моя Україна”.

На місці трагедії працює слідча група. Дмитро Ревун розповідає, що більшість таких майданчиків несуть пряму загрозу життю дитини. А відповідальність за безпеку на дитячих майданчиках несуть балансоутримувачі або місцеве самоврядування.

“Так сталося, що з молодшим братом Анастасії Лавренюк трапилася біда, серйозно постраждала дитина і за його життя триває боротьба”, — додає Дмитро Ревун.

За словами самої Анастасії Лавренюк, інцидент трапився 5 днів тому. Хлопчик наразі перебуває у реанімації.

“Костик розгойдував дівчинку на гойдалці і в стрибку натрапив на штир, який хтось встромив, щоб маленьких діток вберегти від удару гойдалок. Результат: проникаюча рвана рана 20 см і розрив прямої кишки, а на 4 добу — відключення мозку. Ми сходимо з розуму від того, що не може ніхто допомогти дитині. Хлопчик наш дуже в тяжкому стані. Найстрашніше, що ці штирі досі на майданчику”, — зазначає Анастасія.

В коментарях до публікації оприлюднили відео, на якому видно, як двоє чоловіків все ж таки прибрали штирі з майданчика.

Читайте також  Згвалтування у Кагарлику: в ООН занепокоєні свавіллям українських правоохоронців

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело