Психологи пояснили, чому хлопці не запрошують на друге побачення

Сімейні терапевти називають 9 найбільш поширених причин і дають поради, як уникнути помилок.

1. ВІН НЕ ВІДЧУВ ПОТЯГУ Краще знати правду, ніж обманювати себе. Тільки половина з тих, хто приходив на консультацію до Дженні Еппл, коуча з відносин із Лос-Анджелеса, говорили, що на першому побаченні відчули щось до свого обранця. Решта розповідали, що фізичний інтерес був відсутній і вони не захотіли про це прямо говорити в переписці або по телефону. «Моя порада – не брати це близько до серця. Це статистика, а значить, так буде ще не раз, і не тільки з вами. На одного, хто не відчув до вас тяжіння, припаде двоє тих, хто вважатиме вас фізично привабливою», – каже Дженні Еппл.

2. ВІН ПРОСТО ПОГАНО ВИХОВАНИЙ Це перше, що спадає на думку, коли він не передзвонив і зник. Такі люди є, і, цілком можливо, це ваш випадок. Часто зникають без попередження ті, хто не готовий до відносин, – або ж ті, у кого інші пріоритети. Можливо, він вирішив повернутися до своїх колишніх відносин або ще пошукати. У будь-якому випадку, його зникненню можна тільки радіти.

3. ВИ «ПРИТЯГЛИ З СОБОЮ» КОЛИШНЬОГО Не переходьте на темний бік вулиці, обговорюючи свої колишні стосунки чи скаржачись на них, говорить Фей Голдман, коуч із Нью-Йорка. «Ніхто не хоче бачити злість на вашому обличчі і слухати неприємні речі в той день, коли вперше вас бачить. Ваш співрозмовник почне уявляти себе на місці того, про кого ви говорите , і це змусить його тікати від таких відносин».

4. ВАШЕ ПОБАЧЕННЯ БІЛЬШЕ НАГАДУВАЛО ІНТЕРВ’Ю Так багато всього хочеться дізнатися: а раптом це той самий чоловік, з яким ви проведете все життя? Цілком можливо. Але постарайтеся не нашкодити, задаючи серії питань, які змусять людину відчути себе як на співбесіді при прийомі на роботу, каже коуч Нілі Стейнберг. «Іноді самотні люди бувають надмірно обережні і хочуть знати про свого можливого обранця все до дрібниць, коли сам зв’язок ще дуже тонкий. Це викликає бажання оборонятися від такого агресивного інтересу . Не перестарайтеся».

Читайте також  “Сильно поправився, важко рухатися”: Стало відомо, як живе 20-річний син Віктора Павліка після хвороби

5. ВАШЕ ПЕРШЕ ПОБАЧЕННЯ ЗАНАДТО ЗАТЯГНУЛОСЯ Для першого побачення найчастіше радять вибирати невелике кафе. Щоби випити кави, досить півгодини. За цей час можна поспілкуватися, залишити про себе приємне враження і зацікавити. Тому коуч Дамон Хофман радить своїм клієнтам виділяти на перше побачення годину-дві і не більше. Казка про Попелюшку була в тому числі і про це. «Важливо зберегти енергію на максимумі, побачення повинно закінчуватися немов би на середині . Тоді, зустрівши вас наступного разу, чоловік буде очікувати продовження, і йому буде цікаво».

6. ВИ НЕ ПОКАЗАЛИ СВОЮ ЗАЦІКАВЛЕНІСТЬ Може, ви часто відповідали на повідомлення в телефоні. Або дивилися в бік і майже не дивилися йому в очі. Або у вас був такий вигляд, ніби маєте цікавіші справи. Це лише кілька прикладів того, що може здатися відсутністю інтересу, каже Мей Ху з Південної Каліфорнії. «І не забувайте дивитися в очі співрозмовнику , інакше вас вважатимуть невихованою».

7. ВИ СПІЗНИЛИСЯ І НЕ ПОПЕРЕДИЛИ ПРО ЦЕ Попередити про те, що ви затримуєтеся, якщо таке раптом трапляється, дуже просто, а повага до чужого часу завжди справляє гарне враження. Саманта Бернс радить, збираючись на перше побачення, розраховувати свій час так само, як ви робите це напередодні співбесіди.

8. ВИ ВТОМИЛИСЯ ВІД ПОШУКІВ, І ЦЕ ВІДЧУВАЄТЬСЯ Переглядаючи фотографії сотень претендентів у своєму телефоні, «відмахуючись» від тих, хто вам не подобається, легко стати циніком. Якщо це так і вам набридли нові обличчя – зробіть перерву, радить Деб Бесінгер, коуч, що працює з жінками за 40. «Моя порада номер один: ви повинні інвестувати в процес, абсолютно не замислюючись про прибуток. Повторюйте це як мантру – і це допоможе ».

Читайте також  На Закарпатті чоловік вбuв жінку під час побачення

9. ВИ САМІ НЕ НАПИСАЛИ ЙОМУ Пам’ятайте: ви така ж активна сторона процесу, як і він. Якщо ви хочете побачити його – ризикніть, вийдіть на зв’язок першою, радить коуч Лорел Хаус. Те, що раніше вважалося обов’язковими правилами для першого побачення: «дівчина повинна трохи спізнитися, чоловік повинен зателефонувати першим» – зараз уже не працює.

Іноді буває так, що обидва хочуть зустрітися ще раз, але чекають, хто подзвонить першим. Просто напишіть на ранок повідомлення: «Дякую за приємний вечір» і натякнітьь, що будете раді побачитись. Іноді це все, що потрібно.

Шукайте деталі в групі Facebook


Передає -