Тихановська з Литви записала дивне звернення

Головна опонентка Лукашенка заявила, що прийняла для себе важке рішення

Головна опонентка Олександра Лукашенка на виборах президента у Білорусі Світлана Тихановська записала у Telegram перше звернення після від’їзду з країни.

За словами Тихановської, вона вважала, що «виборча компанія її дуже сильно загартувала, але виявилося, що вона залишилася слабкою жінкою».

«Я прийняла дуже важке для себе рішення. Це рішення я прийняла абсолютно самостійно: ні друзі, ні рідні, ні штаб, ні Сергій жодним чином на нього просто не могли вплинути. І я знаю, що багато хто мене зрозуміє, багато хто мене засудить, а багато і зненавидять. Але, знаєте, не дай бог опинитися перед таким вибором, перед яким опинилася я», – сказала Тихановська у зверненні.

Також опонентка Лукашенка закликала берегти себе.

«Люди, бережіть себе, будь ласка. Жодне життя не варте того, що зараз відбувається. Діти – це найважливіше, що є в нашому житті», – зазначила Тихановська.

Як повідомлялося раніше, довірена особа Тихановської заявила, що її до Литви вивезла білоруська влада.

Ковалькова зазначила, що від’їзд Тихановської дозволив звільнити начальника штабу Марію Мороз. «У Світлани не було вибору. Важливо, що вона на волі й жива. Вони поїхали разом з Марією Мороз, проте в заручниках продовжує перебувати частина команди Світлани», – розповіла вона.

Читайте також  Старійшина українського парламентаризму звернувся до Зеленського з несподіваною пропозицією

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело