На Закарпатті підлітки жорстоко побили 12-річну дівчинку. Відео 18+

   У Виноградові четверо підлітків жорстоко побили 12-річну дівчинку.

На Закарпатті підлітки жорстоко побили 12-річну дівчинку. Відео 18+

Як сказано на сайті ГУ Національної поліції Закарпатської області, про інцидент 31 липня повідомила мати дитини.

“Особи кривдників вже встановлені. Це двоє 14-річних дівчаток і два 15-річних хлопця. Їх в присутності батьків опитують поліцейські.

Постраждалій надано направлення на проходження судово-медичної експертизи. Саме експерти мають встановити ступінь тяжкості завданих 12-річної тілесних ушкоджень”, – написано в повідомленні.

Відомості про інцидент внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікацією статті 125 Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування.

Сергій Волошин

Шановні поліцейські Виноградова та керівництво поліціі Закарпаття,чи ігнорували б Ви цей факт правопорушення,якби це били Вашу дитину??? Чи ігнорували б Ви цей факт правопорушення,якби потерпіла була із заможньоі сімі??? Після поданоі заяви до Виноградівськоі поліціі,потерпілу дівчину продовжують переслідувати,на що Ви шановні якось реагуєте??? Я добре розумію,що ця інформація не є продуктом політтехнологів і не набуде суспільного резонансу,саме тому Ви пасивно реагуєте на подібні заяви!!! Прокурор області реагує разом із СБУ тільки на публікаціі окремих журнашлюх??? Ну якщо Ви не хочете захистити потерпілу дівчину,тоді Ви змушуєте мене адекватно реагувати!!! Далі буде…..!!!!

Увага, відео 18+

Читайте також  На Волині поліцейські побили водія на очах у дитини через те, що він дорікнув їм у незнанні законів (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело