Українців вразив пам’ятник кіборгам, що “зникає”. Відео

Українці у мережі бурхливо відреагували на пам’ятник Героям України, кіборгам, які захищали Донецький аеропорт від проросійських найманців у 2014 році. Його два роки тому встановили під Одесою.

Українців вразив пам'ятник кіборгам, що 'зникає'. Відео

Пам’ятник було встановлено у селищі Доброслав. Він незвичний – фігури кіборгів на ньому поступово зникають. Відповідне відео опублікувала у Facebook журналістка Лара Губіна

За її словами, монумет виготовив місцевий коваль кубинець Освальдо Іскіерго Фрага.

“Майже сім тисяч жителів і шестеро героїв, які воювали за Аеропорт. І ось пам’ятник воїнам, які поступово зникають. Це розрив душі. Мені сказали, що автор – місцевий коваль кубинець Освальдо Іскіерго Фрага”, – написала Губіна.

Під роликом з’явилися захоплені відгуки. Коментатори пишуть, що людина, яка створила такий сильний витвір, набагато більший патріот, ніж багато етнічних українців.

“Це те що називаємо мистецтво”, “Дуже зрозуміло”, “Ідея пам’ятника-супер! Але краще б не було цієї війни”, “Вражає!”, “Оце вираження ідеї”, “Сильно! Потужно! Вічная пам’ять!”, “З глибоким змістом. Неймовірно шкода, що за ним стоїть така жахлива історія”, “Неймовірно! Вражає в саму душу, до сліз!”, “До мурашок”, “Неймовірно круто. І неймовірно сумно”, “До глибини душі та серця пронизує. Біль та сльози”, – писали користувачі Facebook.

Читайте також  Розмитнення "євроблях": як водії ухиляються від податків, хитра схема

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело