Дитина вистрибнула з авто на ходу: під Одесою чоловік намагався викрасти дівчинку

В Одеській області серед білого дня педофіл намагався викрасти 7-річну дівчинку, дитині вдалось на ходу вистрибнути із машини.

Про це повідомляє “Апостроф” з посиланням на ТСН.

Яна гралася усього за кілька метрів перед власним будинком, за лічені хвилини чорна іномарка зупинилася неподалік дівчинки. Водій раптом вийшов з авто і почав питати, чи не покаже вона де магазин. Сідати в машину дитина одразу відмовилась. Та дядько все говорив і говорив, і дав малій іграшку. Також запропонував взяти собі будь-яку іншу, які в машині на задньому сидінні.

Дитина навіть не зчулася, як раптом за нею зачинились дверцята, вона дуже злякалась, почала плакати і хапатися за все навколо. Хоча машина і рушила, але злочинець забув натиснути на кнопку блокування, тож дитина випадково натиснула на ручку і двері відчинилися.

“Звичайно, чоловік відразу сів в машину, спробував десь його знайти, тому що, ви самі розумієте, село маленьке, але так він його і не знайшов. Ми відразу пов’язали з поліцією. Поліція дуже швидко приїхала. І відразу його там через кілька годин і взяли”, – каже мати вкраденої дівчинки Марина.

Виявилось, що після невдалої спроби викрасти дитину педофіл тільки розпалився і того ж дня вирішив спробувати ще. Він зізнався, що заздалегідь підготував іграшки, аби заманити дитину. На допиті він прямо розповідав про викрадення і як мінімум роздягання дівчинки.

“Відносно нього відкрито кримінальне провадження за статтею 146 КК України – умисне позбавлення волі або викрадення людини. При ньому вилучений мобільний телефон, в яких мається фото та відео порнографічного змісту за участю дітей”, – повідомив начальник ГУНП в Одеській області Олег Бех.

Читайте також  Під час похорону Владики Ніфонта спостерігали незвичайне природне явище

Упійманому 40 років, він одружений і офіційно не працює. А на життя заробляє собі таксуванням.

В той же день аналогічне повідомлення про намагання викрасти дитину до поліції надійшло від батьків малолітньої жительки сусіднього Березівського району. На цей час перевіряється причетність зловмисника і до цього злочину.

Суд відправив затриманого під домашній арешт.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело