“Кат”: люди “Захейтили” FACEBOOK-сторінку поліцейського, причетного до згвалтування у Кагарлику

Раніше у ЗМІ з’явилися фото поліцейських-ґвалтівників, одне з них з цієї ж Facebook-сторінки.

Один з поліцейських, яких підозрюють у побитті та зґвалтуванні дівчини у Кагарлику, майже рік назад тільки одружився. Відповідні світлини про урочисту подію він розмістив на своїй сторінці у Facebook, під якими вже зібралася низка “хейтерських” коментарів.

Зокрема, після появи 25 травня у ЗМІ інформації про причетність оперативника та керівника одного з секторів Кагарлицького відділення поліції до катування та зґвалтування дівчини, користувачі Facebook почали під фото з весілля поліцейського писати наступного змісту коментарі: “Вбивця!”, “Зі своєю дружиною такого не зробив би…Може в зоні прийде розум”, “Рідкісна тварина”, “Кат”.

Раніше Dетектив-Info повідомляв, що затриманими за підозрою у зґвалтуванні дівчини у Кагарлику в приміщенні відділення поліції виявилися оперуповноважений 1991 року народження та 35-річний начальник сектору кримінальної поліції Кагарлицького ВП Обухівського відділу. Зазначається, що 35-річний начальник сектору кримінальної поліції Обухівського відділу має звання капітана поліції та є уродженцем Західної України. “Капітан поліції є уродженцем Західної України, в нього є дружина та двоє синів. На Київщину поліцейський перевівся після служби на Донбасі, куди він подався після початку військового конфлікту”, – пише видання.

Нагадаємо, 24 травня до місцевої лікарні звернулася дівчина 1994 року народження із повідомленням про

У Київській області дівчина звинуватила двох поліцейських у зґвалтуванні: правоохоронців затримали
побиття та зґвалтування. З її слів, до цих правопорушень причетні співробітники поліції.

У Державному бюро розслідувань 25 травня повідомили, що оперативник та керівник одного з секторів Кагарлицького відділення поліції у Київській області катували та зґвалтували дівчину. Попередні дані розслідування свідчать про те, що оперуповноважений у ніч проти 24 травня викликав до відділення поліції м. Кагарлик дівчину як свідка – вдягав протигаз, застосовував кайданки та здійснював постріли з табельної зброї над головою. Після цього кілька разів зґвалтував потерпілу. Крім цього, правоохоронці застосували фізичну силу до чоловіка, який у цей час перебував у приміщенні відділення поліції. Погрожуючи потерпілому зґвалтуванням, правоохоронці ставили його на коліна, били по голові кийками, надягали протигаз та стріляли із пістолета табельної зброї над головою. У результаті вказаних дій потерпілий отримав переломи ребер та носа.

Читайте також  “РОЗУМІЮ ТІЛЬКИ ДЕРЖАВНУ МОВУ”: ВЧИНОК ПОЛІЦЕЙСЬКОГО З КРЕМЕНЧУКА ВРАЗИВ МЕРЕЖУ

У ДБР додали, що правоохоронців затримали і розслідування здійснюється за фактами зґвалтування, катування та перевищення службових повноважень, тобто умисне вчинення працівником правоохоронного органу дій, які явно виходять за межі наданих йому прав чи повноважень, якщо вони супроводжувалися. У ДБР проситимуть тримати підозрюваних під вартою без альтернативи застави. Більше читайте тут: https://tsn.ua/ukrayina/kat-lyudi-zaheytili-facebook-storinku-policeyskogo-prichetnogo-do-zgvaltuvannya-u-kagarliku-1553691.html

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело