Як скелет, на голові – величезний синяк: батьки ледь не до смерті заморили 2-місячне маля

У Чаплинську районну лікарню Херсонської області у важкому стані доставили двомісячного хлопчика з села Новопавлівка.

Лікарі діагностували у дитини гематому на голові і сильне переохолодження тіла. Немовля негайно відправили в Херсонську дитячу обласну клінічну лікарню, де зараз йому надають всю необхідну допомогу.

Лікарі повідомили в поліцію про цей випадок. Відтак, за місцем проживання хлопчика відразу виїхала слідчо-оперативна група районного підрозділу поліції.

Поліцейські з’ясували, що напередодні інспектори служби у справах дітей виявили двомісячного хлопчика з величезним синцем на голові. Дитина була виснажена і з явною втратою маси тіла. Соціальні працівники викликали карету “швидкої” і немовля доставили в лікарню.

Відомо, що в родині є ще четверо дітей. Сім’я вже кілька років перебуває на обліку в службі у справах дітей. Батьки вже мали кілька адміністративних протоколів про неналежне виховання дітей.

За цим фактом слідчими Каланчацького відділення поліції в Єдиний реєстр досудових розслідувань внесено відомості за статтею Кримінального кодексу України “Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена ​​опіка”.

Наразі вирішується питання про вилучення всіх п’ятьох дітей.

Читайте також  Кабмін ввів нові тарифи на електроенергію, але відхрестився від цін на опалення: Шмигаль розкрив деталі

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело