«Шановний Олеже! Росія любить вас!» Олег Винник приєднався до прихильників Путіна в акції «за мир» (ВІДЕО)

Російська музична група МИР 519 розпочала акцію під назвою ВСЕММИР. До проекту приєднався український співак Олег Винник.

Проект був створений з метою «закликати людей до мирного співіснування». До нього приєдналися багато російських зірок, серед яких є і прихильники політики президента РФ Володимира Путіна.

Поряд з ними до так званої акції за мир приєднався Олег Винник. Відеоролик з його участю опублікувала група СВІТ 519 на YouTube.

«Я не хочу, щоб батьки оплакували своїх дітей. Я не хочу, щоб молоді дружини ставали вдовами і я не хочу, щоб страждали діти. Давайте не забувати, ми прийшли в цей світ, щоб навчитися любити, а не забирати життя один одного. Усім мир, всем мир», – каже в ролику Винник.

Також до акції приєдналися російський журналіст Володимир Познер, співачка Валерія, продюсер Ігор Крутий, виконавці Дмитро Маліков, Володимир Пресняков, Денис Клявер, актори Нона Гришаєва, Максим Аверін та інші. Більшість з них публічно підтримували анексію Криму Росією. Познер, Валерія і мати Преснякова внесені в Миротворець.

На інстаграм-сторінці проєкту написали:

«Шановний Олеже! Ви – улюбленець мільйонів людей як в (оригінально вжито “на”) Україні, так і в усьому світі. Для нас було величезною радістю, що в наш складний час українська естрада, у Вашій особі, підтримала наш проєкт. Ми раді, що Ви поділяєте наші погляди, що Музика повинна бути поза політикою. Що тільки вона може об’єднувати народи. Ми бажаємо Вам процвітання, відмінних пісень і улюбленого глядача! І ми впевнені, що дуже скоро зміниться у свідомості керуючих, і Росія і Україна знову стануть дружніми народами! Разом ми зможемо багато чого! Росія любить вас».

Читайте також  На Волині жінка yтoпила лeжaчу дoньку через ceкту

Однак користувачі мережі не розділили цього захоплення. Вони прокоментували ролик так:

«Международный проект @ стартовал 21 сентября 2019 года в России…”»…яка спалила дітей у Беслані, збила МН-17 і п’ятий рік веде підлу неоголошену війну проти України. Щодня вбиваючи українських солдатів. Винник, баране сизокрилий – ти хоч зрозумів, куди тебе втягли?»;

«Дуже цікаво, Винник, за скільки ти продався? Знятися в кліпі з упирями? Мир буде, коли паРаша прибере свої війська з України. Справі пару місяців»;

«Винник за гроші будь-які тези озвучить. Навіть розуміючи, що це все на руку кремля. Якщо ви в РФ такі за мир, то де ваші протести громадянського суспільства проти воєнних дій і введення військ на території інших держав? #небрати».

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -