Не сподобалося пророцтво? Чоловік спалив машину відомого екстрасенса

Росіянин намагався знайти родича, який зник безвісти. Заплативши 5 тисяч рублів, він почув від екстрасенса, що розшукуваного вже немає в живих.

У Росії співробітники поліції затримали підозрюваного в підпалі автомобіля Daewoo Nexia в селі Грановщина Іркутської області, який належав місцевому екстрасенсу. Про це повідомляє регіональне управління МВС у вівторок, 22 травня.

“У ході вивчення всіх можливих контактів і зв’язків потерпілого поліцейські звернули особливу увагу на можливі конфліктні ситуації, що відбувалися останнім часом. У результаті під підозрою опинився житель селища Мішелевка”, – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що підпал був здійснений з помсти.

“Відомо, що раніше підозрюваний звертався до потерпілого за отриманням послуг в сфері езотерики. Він намагався знайти родича, який торік зник безвісти. Заплативши за послугу 5 тисяч рублів, він почув від екстрасенса, що розшукуваного вже немає в живих. Однак пізніше низка інших людей, які мають подібний дар, переконали чоловіка, що зниклий живий і здоровий”, – зазначили в поліції.

За даним фактом порушили кримінальну справу про навмисне знищення майна шляхом підпалу (ч.2 ст.167 КК РФ).

Раніше в російському Волгограді пенсіонер вбив ворожку, послугами якої він користувався 20 років. Тоді наголошувалося, що в останні роки він став звинувачувати її у всіх своїх бідах. Коли чоловік вкотре прийшов до ворожки, то 13 разів ударив її ножем.

Читайте також  Мир настане швидше ніж ми очікували…А Володимир Зеленський стане першим Президентом, якомy вдaстьcя здiйcнити нeможливе

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -