76-річній жінці сусід відрубав голову

20 серпня у селі Куснища Любомльського району на Волині 40-річний чоловік серед вулиці вдарив 76-річну сусідку металевою трубою. А потім у своєму дворі відрубав їй голову.

“Після 16:00 житель виганяв корову у череду. У той час дорогою йшла 76-річна сусідка, яка після гостини проводила брата і племінників на автобусну зупинку. Чоловік раптово напав на неї, вдарив металевою трубою, а тоді поволік до своєї хати. Вона так кричала, що на зупинку було чути, а то аж десь 3 кілометра. Одна жіночка почала кричати до Івана, що ж він робить, але він і до неї кинувся. Вона чимдуж побігла у село в магазин”, – розповідають місцеві, передає “Район.Любомль”.

Як розповідають жителі, після цього чоловік затягнув сусідку на своє подвір’я. Там відрубав їй голову. Тоді кинув тіло в яму і присипав піском.

За словами начальника ГУНП у Волинській області Петра Шпиги, зловмисника затримали та оголосили підозру у навмисному вбивстві. Вирішують питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Читайте також  На що здатні ревнощі! Чоловік вбив жінку паяльником через… Ви онімієте, коли дізнаєтесь чому

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -