“Її навіть не озвучують”: військовий назвав головну проблему ВЛК і МСЕК

“Її навіть не озвучують”: військовий назвав головну проблему ВЛК і МСЕК

Через корупцію в органах МСЕК і ВЛК люди, які мають об’єктивні складнощі зі здоров’ям чи тяжкі діагнози, не отримують необхідної допомоги або навіть можуть потрапити у військо.

Інформує Апостроф.

Про це написав військовослужбовець 

Володимир Шередега (“Пан Шаміль”) в Х.

Він зазначив, що затримання лікарів і посадовців на корупції викликають великий ажіотаж, за яким губиться важлива проблема.

“Саму головну біду з усіма цими ВЛК і МСЕКами ніхто навіть не буде намагатись вирішувать, бо її навіть не озвучують. Всім насправді дуже подобається цей весь екшн з красочними фотками розкладених доларів і тому подібного. Але мені не набридне повторювати одне й те саме. Головна с*ака не в тому, що там щось здоровим продають за гроші. А в тому, що без грошей не дають об’єктивно хворим”, – заявив він.

Військовослужбовець підкреслив, що у людей старшого віку з проблемами зі здоров’ям просто немає можливості звернути на себе увагу суспільства.

“Цього просто ніхто не бачить, бо насправді більшість калік в нас просто сидять вдома і гниють, в них немає твітора, немає можливостей, нема нічого”, – написав “пан Шаміль”.

Також він написав, що після поранення на фронті має за рішенням ВЛК неповну придатність і може “служити”-працювати в органах ТЦК.

Читайте також  Це просто як сніг на голову! Кличку загрожує ув’язнення на термін від 3 до 8 років, він ТАКЕ скоїв…

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело