Увірветься 10-градусне тепло: синоптики попереджають про небезпеку у деяких регіонах

Увірветься 10-градусне тепло: синоптики попереджають про небезпеку у деяких регіонах

12 грудня в Україні буде туман, ожеледиця. Синоптики попереджають про сніг та дощ.

Погода в Україні 12 грудня буде сніжною. У багатьох областях на дорогах в цей день буде слизько. Синоптики оголосили І рівень небезпечності. Це може призвести до порушення руху транспорту. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У цей день в Івано-Франківській області буде висока сніголавинна небезпека через хуртовини та снігопади. Синоптики оголосили 3 рівень небезпечності.

Погода 12 грудня
В Україні 12 грудня буде хмарно. Синоптики прогнозують мокрий сніг та дощ у східних, північних та центральних областях. У південних областях буде туман. Також синоптики попереджають про ожеледицю в багатьох областях України. У цей день вітер буде південний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла, вдень у західних та центральних областях до 4° тепла, у південній частині 3-8° тепла”, – йдеться у повідомленні.

Погода 12 грудня у Києві
У Києві 12 грудня буде хмарно. Синоптики в цей день прогнозують невеликий мокрий сніг та дощ. Також прогнозують ожеледь та ожеледицю. У цей день вітер буде південний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла; у Києві вночі та вдень 0-2° морозу”, – повідомляє Укргідрометцентр.

В Україні вдарить +10
За даними meteoprog, 12 грудня в Україні буде сніжно та тепло. Найнижча температура повітря буде на території Сумської та Харківської областей. Там температура повітря опуститься до -1…+1 градуса. Найтепліше буде в окупованому Криму. Там температура повітря підвищиться до +5…+10 градусів.

Погода в Україні в грудні
В Україні в перший місяць зими будуть дні, коли температура повітря підскочить до +15 градусів – синоптик назвала “теплі дати” грудня. На початку грудня через територію України проходитиме атмосферний фронт, який призведе до аномальних температур повітря.

Читайте також  "Тільки українці!" Зеленський назвав жорстку умову для запуску ринку землі

Синоптик Анатолій Прокопенко дав свій прогноз і розповів, якою буде погода в грудні 2023. Він стверджує, що ймовірність суворих морозів до мінус 20 градусів є, але вона “незначна”.

Народний синоптик Станіслав Щедрін каже, що в Україні буде справжня зимова казка в грудні.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело