Була на зміні 56 днів! Молода медсестра померла від зупинки серця. Залишилася крихітна донька

У Китаї від зупинки серця померла медсестра, яка протягом 56 днів боролася на передовій проти пандемії коронавіруса в провінції Хубей.


Після завершення 14-денного карантину вона повинна була повернутися додому, однак організм не витримав. У 32-річної медпрацівниця залишилися чоловік і п’ятирічна дочка, повідомляє Daily Mail.

Відзначається, що медсестра Чжан Цзінцзін працювала в лікарні Qilu. Вона була членом першої медичної групи з провінції Шаньдун, відправленої 26 січня, щоб допомогти Хубею боротися з епідемією.

4 квітня жінка закінчила свою 14-денну ізоляцію після останньої робочої зміни в місті Хуанганг, де була протягом майже двох місяців. Жінку тричі перевірили на наявність COVID-19, і у всіх випадках тести показали негативний результат.

Однак якраз перед тим, як Чжан дозволили повернутися додому, у неї стався інфаркт. На жаль, медики не змогли врятувати колегу.

Відзначається, що чоловік медсестри Хань ВЕНТАНА працює будівельним підрядником в Сьєрра-Леоне (Африка). Останній раз він бачив дружину в грудні минулого року, і навіть не зміг попрощатися з нею, оскільки африканська країна припинила всі рейси в Китай на тлі пандемії.

Читайте також  Інтимні поради: головні помилки чоловіків в ліжку

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело