“Лежали у ванній в обіймах одне одного”: В Ужгороді трагічно загинула закохана пара. Ціле місто шоковане!

Двоє людей – чоловік та жінка загинули в орендованій квартирі в Ужгороді. Про це повідомила речниця Нацполіції області – Ганни Дан. За її словами, пару знайшли у ванній кімнаті.

Будинок, де проживала пара знаходиться на проспекті Свободи в Ужгороді. Зі слів ужгородки Ганни Губик, яка живе у тому ж будинку, пара проживала на четвертому поверсі.

“Винесли труп із квартири, а більше нічого ми не знаємо. Ви бачите: поліція тут, експерт тут був. З самої майже 10-тої години ранку вони тут знаходяться. Здається, із Чопа вони. Молода пара, ми їх не знаємо, бо вони тут не давно проживають – кілька місяців, може місяць, може півтор», – зазначила жінка.

Речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан розповіла: до правоохоронців звернулася власниця квартири.

“Про те, що орендарі квартири не виходять на зв’язок, також вона не може потрапити до квартири, оскільки вона була зачинена із середини. За попередньою інформацією, в останнє вони виходили на зв’язок 24 березня”, – розповідає речниця Нацполіції.

На місце викликали слідчо-оперативну групу.

“Там виявили тіло двох людей, хлопець і дівчина. Ознак насильницької смерті не має, попередньо не виявлено. Однак, у рамках кримінального провадження вже розпочато буде призначено судово-медична експертизу”, – підсумувала Ганна Дан.

Читайте також  Батьки кричали та ридали: у селі знайшли мертвим 16-річного хлопця, перші деталі

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело