Пенсіонерам так і не дали підвищення, Зеленському жорстко відповіли – “Чекають, що здолає коронавірус?”

У мережі з’явилася новина про те, що Кабінет міністрів України переніс індексацію пенсій з березня на вересень. Це викликало хвилю обурення в суспільстві. Відповідну публікацію розмістив у своєму Facebook Юрій Воробйов.

 

“А чому Президент і Кабмін України, НЕ ПЕРЕНЕСЛИ всі ПРЕМІЇ держ. службовців вищого ешелону – на кінець року, а ПЕНСІЇ з індексацією – ВИДАЛИ людям в березні, як БУЛО ОБІЦЯНО урядом країни, у всіх засобах масової інформації України?”, – сказано в публікації.

Українці бурхливо відреагували на публікацію і висловили свою думку щодо ситуації, що склалася.

“Нехай навіть обережно за стільки років, прикладом 50 років він собі склади на безбідну старість, порахуйте”, “Ганьба нашій владі! Все собі підвищують, нажиратися ніяк не можуть, а народу штрафи…”, “Перенесіть виплату зарплат міністрам”, “Втопляться в сльозах старих сволота”, “Краще перенести кабіну зарплати на грудень”, “Це ж на скільки вони кожного з нас обікрали”, “Початок кінця цієї влади”, “Тому що вони їсти червону ікру хочуть, а пенсіонери…”, “Чим менше нас залишиться, тим більше їм дістанеться”, “Напевно чекають, що до вересня коронавірус половину пенсіонерів здолає. Ось вигода для влади. Не дочекаєтеся”, – пишуть українці.

Читайте також  Cвященики зaбaрикaдyвaлися в келії: скaндaл навколо УПЦ МП набрав обертів, і переріс в народний гнiв

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело