«Материнська любов»: 77-річна мама носить паралізованого сина на спині ось уже 59 років

Історія 77-річної сербки Олги Бошкович, яка мешкає в селі Мушіч, в черговий раз доводить, наскільки сильна і жертовна материнська любов. Ця жінка більше 50 років носить свого паралізованого сина Предрага на спині. Чоловікові 59 років і все життя вона виховує його одна.


Батько дитини втік, як тільки дізнався, що Олга вагітна. Рідні були проти того, щоб дочка народжувала без чоловіка, але дівчина дуже хотіла стати матір’ю. Олга розуміла, що самій виховувати дитину буде нелегко, але наскільки важко їй доведеться, вона навіть не здогадувалася.

При народженні з’ясувалося, що хлопчик буде все життя інвалідом. Але дівчина не залишила немовля, а забрала його в крихітну кімнату, яку їй віддали батьки.

Коли хлопчик виріс, Олга стала носити його на спині в школу, щоб він знаходився серед дітей і розвивався. Йшли роки, і Предраг перетворився на чоловіка, але мама так і носить його на собі. Їй пропонували інвалідний візок, але жінка не взяла її. Вона каже, що сама справляється.

Предраг навчився лівою рукою робити красиві вироби з дерева, які потім дарує місцевим дітям і знайомим.

Останнім часом Олге все важче носити сина на себе і займатися господарством.

Але найбільше її засмучує той факт, що коли вона покине цей світ, то її Предраг залишиться зовсім один і нікому не буде потрібен.

Читайте також  Дві невістки: Раз в тиждень я приїжджала до колишньої невістки і доповідала все про сина. A пoтiм стaлoся нeспoдiване

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело