Циклон в Іспанії забрав життя вже п’ятьох людей, серед них українець — Europa Press

Циклон «Глорія», який приніс з Іспанії негоду з низькими температурами та сильними снігопадами, забрав життя вже п’ятьох людей, серед яких і 55-річний українець.

Про це повідомляє іспанське інформаційне агентство Europa Press з посиланням на правоохоронців.

Як зазначається, тіла українця знайшли в муніципалітеті Каркайшент, що у Венеції, без cлідів насильства, тож вважається, що він загинув через погодні умови. Причини смерті досліджують.

Раніше ЗМІ повідомляли про чотирьох загиблих: 44-річний чоловік потрапив у смертельне ДТП; на 63-річного чоловіка впав дах; 54-річна жінка померла від обмороження; ще один чоловік віку близько 70 років був знайдений із ознаками гіпотермії.

За даними DW, негода 22 січня порушила звичний ритм життя передусім у районі Валенсії — закрили десятки автошляхів та портів. Роботу залізничного транспорту частково призупинили в окремих регіонах країни.

Також повідомляється, що закрили частину шкіл — заняття не відвідують близько 200 тисяч учнів, передусім в Каталонії та Автономній області Валенсія.

У BBC повідомляють, що «Глорія» вже досягла берегів Франції, зокрема департаменту Східні Піренеї на півдні країни. У регіон направили десятки поліціянтів і пожежників для подолання можливих руйнівних наслідків погоди.

Читайте також  Звіробій жорстко звернулася до Зеленського: «Слухай сюда зелене… Ти кому Тикаєш?

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело