“Застрелив жінку, а потім і сам”: В Іспанії українку жорстоко вбив її коханий

В Іспанії сталося страшне вбивство, жертвою якого стала 61-річна українка Ольга. За даними поліції, жінку вбив її коханий – 53-річний іспанець Антоніо.

Бездиханні тіла знайшли в одній з квартир міста Пуертольяно в неділю, 12 січня. Іспанські копи вважають, що причиною вбивства стало домашнє насильство. Чоловік чотири рази вистрілив в українку, а потім застрелився сам. У квартирі знайшли п’ять гільз. За попередніми даними, вбивство і самогубство сталося в четвер, 9 січня.

У поліцію зателефонував брат іспанця, який кілька днів не міг з ним зв’язатися. Правоохоронцям довелося лізти в квартиру за допомогою пожежних. Варто відзначити, що деякі сусіди зізналися, що чули постріли, проте не викликали поліцію.

Ольга і Антоніо познайомилися на телешоу, яке займається тим, що знайомить людей одне з одним. Зустрічалася пара близько року. Нещодавно українка переїхала жити до свого коханого. Уже через місяць спільного проживання Антоніо вбив Ольгу.

Антоніо Санчес працював пожежником, у нього є дві дочки. Він захоплювався стрільбою, тому у нього була зброя. Ольга – родом з Маріуполя, прожила в Іспанії останні 20 років, була інженером-електриком. Дві сестри загиблої жінки живуть в Росії.

Поки що ніхто з рідних загиблої українки не претендував на те, щоб забрати її тіло для похорону. Якщо цього не відбудеться, то місцева влада змушені будуть самі прийняти рішення про поховання жінки.

Читайте також  Нардепи хочуть підвищити призовний вік з 27 до 30 років

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело