Зеленський з сенсаційною заявою звернувся до захисників Донецького аеропорту: “Ви – живі й полеглі”

Президент України Володимир Зеленський звернувся з гучною заявою до захисників Донецького аеропорту, які відзначають День пам’яті “кіборгів”. Так, він заявив, що ці військові справжні герої України. Відповідний допис він опублікував на власній Facebook-сторінці

 

Зауважимо, що 16 січня, в державі відзначають День пам’яті “кіборгів”, які з 26 травня 2014 року до 22 січня 2015 року, захищали Донецький аеропорт. В результаті цього загинуло близько двох сотень українських військових та близько 440 зазнали поранень.

“У незламності, хоробрості, героїзму та надлюдських зусиль українського воїнства є ім’я – “кіборги”. Ви – живі й полеглі – справжні легенди і найкращий приклад для тих, хто коли-небудь боронитиме Україну. Кожен знає, що “кіборг” – це не персонаж комп’ютерної гри чи американського блокбастера, а наш, український воїн-герой”, – написав лідер України.

Окрім цього, Зеленський додав, що окупантам більше не бачити жодного клаптика української землі:

Ви встояли там, де не витримав бетон, і навіть ворог визнав вашу незламність. Дві сотні “кіборгів” заплатили життям за свій подвиг і за те, щоб довести: ми не віддамо жодного клаптика української землі. Герої не вмирають!”.

Скріншот допису

 

Читайте також  “Манкурти і свинопаси”: Ярош різко звернувся до Зеленського

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело