Труп дівчинки знайшли у 120 метрах: п’яний підліток скоїв жахливу аварію та намагався все приховати – ЗМІ

У Бориспільському районі Київської області трапилась аварія за участю підлітків. Недалеко від місця ДТП було знайдено тіло дівчини.

Трагедія трапилась 1 січня між населеними пунктами Сеньківка та Горобіївка. Начальник пресслужби ГУНП у Київській області Микола Жукович підтвердив “Обозреватель” інформацію про ДТП та загиблу.

Він додав, що недалеко від місця пригоди справді виявили тіло дівчини, проте обставини трагедії ще будуть встановлені.

“Трапилася аварія. Постраждали неповнолітні водій і дівчина. У хлопця не було при собі посвідчення водія та документів на автомобіль. Коли ж поліцейські вдруге поїхали оглядати місце ДТП, в метрах 120 виявили загиблу”, – розповів Жукович.

“Загибла неповнолітня могла їхати з ними в салоні. Розслідування у справі триває”, – уточнив він.

Пресслужба ГУНП Київщини на на своєму офіційному сайті також уточнила, що загиблій дівчині було 16 років, вона з с. Горобіївка. Її виявили з пошкодженнями, характерними для ДТП.

Також уточнюється, що у 17-річного водія авто були ознаки алкогольного сп’яніння, однак, від проходження огляду на місці той відмовився.

За даними dtp.kiev.ua, неповнолітній хлопець за кермом не впорався з керуванням і потрапив у аварію. Одна дівчина в результаті ДТП начебто втратила свідомість, і водій разом з іншими пасажирами відтягли її через дорогу в кущі.

“Коли один з хлопців хотів подзвонити у швидку, водій розбив його телефон, потім зняв номери з автомобіля і пішов додому, сказавши всім, що та дівчина з ними не їхала. Також друзям велів нікому нічого не говорити”, – розповів один з читачів пабліку.

У повідомленні також йшлося про те, що дівчина нібито загинула від переохолодження.

Читайте також  “Послизнулася і впала прямо під колеса”: Сміттєвоз на смерть збив жінку

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело