Палаючий протест: власники “євроблях” масово спалюють свої автомобілі (відео)

Власники авто на європейський реєстрації закликають президента та прем’єра виконувати свої обіцянки і нарешті вирішити питання з доступним розмитненням. Від відчаю деякі з них вже почали спалювати свої автомобілі.

 

Питання з доступним розмитненням досі не вирішене, хоча це була одна з передвиборчих обіцянок нинішньої влади. Через це вже третій день поспіль під Верховною Радою тривають акції протестів власників авто з іноземною реєстрацією, пише 24 канал.

Нагадаємо, що вчора Верховна Рада на кілька днів відтермінувала вступ у силу драконівських (170 000 грн.) штрафів за використання авто на іноземній реєстрації. Також прийнятим учора законом звільняються від таких штрафів ті, на кого такий штраф вже був виписаний.

Втім, з 1 січня 2020 року за використання авто на іноземній реєстрації будуть штрафувати на 170 000 грн. Через це власники таких машин, що вже не вірять у передвиборчі обіцянки, спалюють свої авто. Також у коментарях в соцмережах лунають поради здавати авто на розбирання та “подавати в угон”.

Читайте також  “В Україні правлять бандити! Закликаю Вас на протест”: Микола Азаров вибихнув заявою в підтримку Шарія

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело