“Маємо два варіанти: жах або зрада” – Сенцов про розслідування вбивства Шеремета

Сенцов сподівається на справедливий суд у цій справі.

 

Колишній політв’язень Кремля та український режисер Олег Сенцов вважає, що у справі про вбивство Павла Шеремета залишається сподіватися тільки на справедливий суд та громадянське суспільство, яке не допустить несправедливості.

Про це звільнений з російського полону режисер написав у Facebook.

За його словами, якщо до злочину причетні звинувачені ветерани АТО та волонтери, то це справжній жах. Проте, ще гірше, якщо хтось, завдяки цій справі намагається втриматися на посаді, то йдеться про державну зраду.

“Стосовно розслідування вбивства Павла Шеремета. Ми маємо два варіанти: або це дійсно справа рук цих п’ятьох підозрюваних, і це справжній жах, або хтось хоче утриматися на своїй посаді будь-якою ціною, дискредитувавши при цьому АТОвців і волонтерів. Другий варіант ще гірший, тому що це зрада”, – зауважив він.

Колишній політв’язень Кремля додав, що він не знає правди, але хоче її дізнатися, як і всі громадяни України. “Надія на справедливий суд та нові, однозначні докази, і на громадське суспільство, яке не допустить несправедливості”, – підкреслив Олег Сенцов.

 

Павло Шеремет був убитий в центрі Києва 20 липня 2016 року. Журналіста поховали в Мінську. За даними слідчих, зловмисники закріпили вибухівку на дні авто, за кермом якого був Шеремет. Також було повідомлено про те, що для вбивства відомого білоруського журналіста зловмисники використовували елементи протипіхотної міни МОН-50.

Читайте також  Хто ж винен? Поліція закінчила розслідування смертельної ДТП в Харкові

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело