У США 13-річна дівчинка за кілька тижнів зайнялася сексом із сотнями чоловіків

Зловмисникам, які втягнули підлітка у заняття проституцією, загрожує довічне ув’язнення.

 

13-річна дівчинка в американському штаті Флорида змушена була зайнятися сексом із сотнями чоловіків за кілька тижнів.

Дівчина розповіла правоохоронцям, що у травні втекла з дому. Після цього вона зустріла 19-річну Раккель Біжу, яка нібито втягнула її у заняття проституцією. Поліція заявила, що Біжу організувала побачення підлітка з чоловіками, яким було близько 50 років.

Пізніше Біжу залучила до справи двох соратників: 22-річного Єремію Горенштейна та 25-річного Ештона Левінсона. Вони розмістили фотографії підлітка на незаконних веб-сайтах, які рекламували комерційні сексуальні послуги.

Після того трійця неодноразово відсилала дівчинку до готельних номерів, де вона спала із сотнями чоловіків протягом менше місяця.

Згідно з документами суду, пізніше підліток посварилася із Горенштейном і у кінцевому підсумку займалася проституцією під керівництвом іншої жінки, 27-річної Супріни Блан.

Сім’я дівчинки протягом кількох днів оповістила владу про її зникнення. Поліція використовувала дані телефону підлітка для відстеження будинку в Маямі, звідки її врятували. У будинку, окрім дівчинки, була Блан та двоє невстановлених людей.

Біжу та Горенштейн були заарештовані в серпні, а Левінсон – у листопаді. Блан заарештували минулого тижня. Усіх заарештували без права на внесення застави.

Усіх чотирьох звинувачують у сексуальній торгівлі неповнолітньою, їм загрожує довічне позбавлення волі.

Читайте також  Перший пішов: у США почали вибухати iPhone 7 (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело