Зеленського зрадили! “Щур” у партії президента. Термінова заява: “знайти і знищити”

Член фракції “Слуга народу” депутат Олександр Дубінський після з’їзду партії в кулуарах розповів журналістам, що новообраний голова партії Олександр Корнієнко особисто перевіряв телефони кількох депутатів.

 

У такий спосіб начебто відбувається пошук тих, хто ховається під ніками “Джокера” та “Темного Лицаря”, які зливають інформацію зсередини “Слуги народу”.

Як відомо, Пранкер “Джокер” опублікував у своєму телеграм-каналі листування з нардепом від СН Миколою Тищенком. Там від імені генпрокурора Рябошапки пранкер спілкувався з Тищенком про ситуацію всередині фракції, конфлікти та гроші “в конвертах”.

У листуванні згадали й про Дубінського.

У ефір каналу “НАШ” потрапила розмова Олександра Дубінського з журналістами, що відбулася 10 листопада після з’їзду партії “Слуга народу” (саме на цьому з’їзді Олександра Корнієнка обрали новим головою партії Корнієнка обрали головою партії “Слуга народу” ).

Дубінський нагадав, що “ходив на допит у САП і написав заяву, що пан Тищенко у листуванні з “Джокером” згадував моє прізвище у контексті якихось фінансових скандалів”. Тому депутат “попросив САП усіх допитати у зв’язку з цим”.

“Якщо він – Тищенко щось знає – нехай розповідає. Ну не може людина повідомляти генпрокурору про злочини (навіть якщо насправді вона спілкується з пранкером), і не йти потім до САП. Людина, яка пише генпрокурору: “Я чув, що хтось роздає бабки”, – повинна 100% йти до ГПУ й писати заяву”, – наголосив Дубінський

У Дубінського запитали, чи читає він телеграм-канал “Темний Лицар”, чи, може, саме він є там головним дописувачем. “Звісно – читаю й насолоджуюсь. Всі шукають, хто це”, – відповів депутат.

Пан Корнієнко, щоб ви знали, особисто перевіряв мій телефон. Особисто перевіряв телефон Бужанського, та й ще у кількох колег. Підходив і так раптово: “Ану покажи”, – хто пише, хто не пише. Така історія була. Так що поки шукають, але ще не знайшли,– розповів Олександр Дубінський.

Читайте також  У “Слузі народу” різко відреагували на слова колеги про продаж собаки, щоб оплатити комуналку

При цьому він додав, що особисто йому стилістика “Темного Лицаря” подобається. Зауважимо, що у цьому телеграм-каналі хтось начебто публікує “внутрішню кухню” партії “Слуга народу”).

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -