«Діваха» – лазня – «хоум-відео»: показали, як російські офіцери СЦКК «припиняють вогонь» на Донбасі (ВІДЕО 18+)

Офіцери держави-окупанта зі Спільного центру контролю і координації розважаються в лазні з дівчатами, хоча мали б забезпечувати контроль за дотриманням режиму припинення вогню на сході України.

Викладене в мережі відео з членом СЦККК майором ГРУ ГШ ЗС Росії Володимиром Рогачовим підтверджує це, повідомляє група «Інформаційний спротив».

«Навіщо паритися якимось контролем над дотриманням режиму припинення вогню, який залежить лише від рішення вищих російських чинів у 1 і 2 армійських корпусах Центру територіальних військ ЗС РФ, якщо можна попаритися в лазні. З дівахою. І викласти «хоум-відео» в інтернет», – вказано у повідомленні.

У ІС нагадали, що російські офіцери з СЦКК на Донбасі перебувають у статусі туристів, а низьку ефективність їхньої діяльності зазначила в тематичній доповіді від 11 січня 2016 р. СММ ОБСЄ.

«У всій красі прагнення росіян з СЦКК сприяти швидкому встановленню миру ми побачили під час варварських обстрілів Авдіївки їхніми ж побратимами. Офіцери ЗС РФ, які цілодобово контролюють і координують питання, не могли узгодити зі своїм начальством з командування 1-го АК окупаційних військ 12 резерву командування ЗС РФ припинення вогню для проведення ремонтних робіт», – наголосили в «Інформаційному спротиві».

При цьому, за даними групи, російські офіцери під час служби в СЦКК були помічені в тому, що вони «беруть участь і безпосередньо здійснюють керівництво навчаннями бандформувань; постачають на окуповані території військово-методичну літературу; ведуть розвідувальну діяльність; здійснюють провокації з метою дискредитації ЗС України в очах світової спільноти».

А після повернення додому ці елітні офіцери ГРУ ГШ ЗС РФ «отримають «учасника бойових дій», нагороди за саботаж роботи СЦКК, а також путівку на вищі посади», зазначають в ІС.

Читайте також  Зеленський вибирає нового прем’єра, названі три кандидата: “У нас такого ніколи не було”

УВАГА! ВІДЕО 18+

Шукайте деталі в групі Facebook


Передає -