“Заспокойтесь, вам ще народжувати!”: Нардепка від “Слуги народу” розплакалася просто під час засідання. Якесь знущання

Народна депутатка від “Слуги народу” та членкиня Комітету ВР з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Анна Скороход розплакалася у сесійній залі.

Так, Рада розглядала проєкт закону про внесення змін до деяких законів України у зв’язку з відділенням діяльності з транспортування природного газу. Скороход хотіла представити правки, і засмутилася через те, що зробити це не вдалося.

“Мені здається, у нас відбувається якесь знущання. Якщо я сказала, що хочу пройти по своїх правках, значить, я хочу пройти по своїх правках. А не щоб хтось підходив до мене і казав: перестань їх подавати”, – сказала вона крізь сльози, коли їй надали слово.

Скороход зазначила, що на засіданні комітету було досягнуто певних домовленостей.

“На сьогоднішній день, коли я перечитала весь текст, цих домовленостей не дотримано”, – сказала вона.

Потім Скороход заспокоїлася, а депутати продовжили розглядати поправки – зокрема і її.

Нагадаємо, що раніше народний депутат від “Слуги народу” Богдан Яременко у Верховній Раді нагадав журналістам, які напередодні опублікували його особисте листування з повіями, про кримінальну відповідальність.

“У цій країні існує закон, який захищає мою і кожного з вас особисту переписку. Оприлюднення листування є кримінальним злочином і той, хто зробив це звідти (вказує на ложу журналістів – УП), заробив від трьох до семи років.

Я не погрожую, я просто нагадую про закон і мораль, який для всіх один”.

Читайте також  Групове згвалтування у "Волзі"мера. Жертва нардепа Іванісова розповіла подробиці злочину.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -