“Нарешті, дочекались!”: Сергій Лазарєв прояснив свої стосунки з Ані Лорак. Давно усі підозрювали

Відомий російський співак, а так же неодноразовий учасник найвідомішого пісенного конкурсу “Євробачення” Сергій Лазарєв поділився новою фотографією в соціальній мережі, якою натякнув на незвичайні стосунки зі своєю колегою, українською співачкою Ані Лорак.

І так, один з найпопулярніших представників світу шоу-бізнесу Російської Федерації Сергій Лазарєв вже довгий час тримає власних шанувальників в підвішеному стані.

Це відбувається, тому що нікому з фанатів популярного співака незрозуміло, в яких же стосунках він перебуває з не менш популярною українською співачкою, яка вже довгий час живе і будує кар’єру на території Росії – Ані Лорак.

Ніхто з виконавців не дає прямих коментарів з цього приводу, однак і Лазарєв, і Лорак, часто підігрівають фантазію шанувальників за допомогою неоднозначних фотографій і підписів до них.

Наприклад, такою стала одна з останніх публікацій на офіційній сторінці Сергія Лазарєва в соціальній мережі Instagram. На ній, позуючи разом зі своєю зірковою подругою (або більше ніж подругою) Лазарєв виглядає абсолютно щасливим і умиротвореним. Такий же вигляд має і Ані Лорак.

Виявляється, що виконавці на даний момент знаходяться в Америці, в місті Нью-Йорк. Про це стало відомо з опису під фотографією. До того ж, там є ще один цікавий момент – Лазарєв поставив хештег # Дружба.

На даний “натяк” шанувальники співака відреагували з інтересом. Зокрема, багато поцікавилися. чи дійсно музикантів пов’язує тільки дружба.

Читайте також  У народі кажуть: якщо чужу жінку полюбиш — свою пoгубиш. так і Петро пoгубив життя і молодість Оксани

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -