Маленька Рапунцель: немовлям із Болгарії захоплюються по всьому світу, фото

Немовля із Болгарії отримало неймовірну популярність завдяки одній особливості своєї зовнішності та знімкам, опублікованим у мережі. Дівчинка Габбі Цонева народилася із дуже об’ємною шевелюрою, незвичною для немовлят.

В результаті чарівна дівчинка, якій лише 5 місяців, стала зіркою та завела армію прихильників. Однією з найкрасивіших дівчаток її визнали після того, як батьки опублікували фото Габбі у соціальних мережах.

Пишній шевелюрі дівчинки вже заздрять тисячі жінок у світі, які побачили знімки Габі. Мама дівчинки провела першу в житті доньки фотосесію і поділилася фотографіями, зовсім не очікуючи такої популярності.

Мати дівчинки Деница Цонева, зізналася, що не чекала такого ажіотажу, та все ж їй приємне відчуття того, що донькою захоплюються і милуються. Жінка розповіла, що Габбі народилася одразу із розкішним довгим волоссям. Тоді навіть медперсонал дивувався із чудо-дівчинки й багато хто просив сфотографуватися із нею.

Зараз дівчинка має власний акаунт, на який вже встигли підписатися сотні тисяч людей, охочих спостерігати за зростанням Габбі та її неймовірного волосся.

Читайте також  3-річна дівчинка померла внаслідок охолодження: мати обливала дитину крижаною водою щоб “виховати”

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -