“Отримувала нормально”: українська співачка зізналася, що досі не може забути, як її били у дитинстві

Відома українська співачка Тіна Кароль для сина й сувора й любляча мама водночас, вона чітко знає, чого ніколи не допустить у вихованні сина. Про це йдеться у програмі “Життя відомих людей” – пише ТСН.

“Я його, ну по-перше, ніколи не била, ну це по дупі навіть, чи якось, не дай боже, ременем”, – наголосила артистка.

У жодному разі не підіймати руку на сина – головне правило співачки, адже вона досі не може забути, як її саму били у дитинстві.

“Я отримувала нормально, вважаю це не правильним, це якась слабкість інтелекту. Коли ви б’єте свою дитину ременем – це слабкість вашого інтелекту. Ви мусите пояснити різницю між тим чи іншим”, – пояснила свою позицію Кароль.

Тіна переконана, теперішнє покоління дітей – інше, рукоприкладство вони не пробачать, батьки мусять навчитися знаходити словесний підхід, якою б нервовою не була ситуація.

“Просто якесь правильне порівняння треба знайти. Звісно в нас є якісь такі сутички, а-ля це можна, це не можна, чого це не можна, якщо це я хочу. Або якісь просто нюанси побутові, але це все можна вирішити. Головне, щоб діти не відчували, що ви на них тиснете. Вони мусять знати, що вони особистості. І прийшли в цей світ, щоб відкрити цю свою особистість”, – сказала Тіна.

Читайте також  Газ в Україні знову подорожчає? Міністр зробив невтішний прогноз

Шукайте деталі в групі Facebook


-