На Тернопільщині 34-річний ревнивець зарізав 18-річну студентку (фото)

Від отриманих численних ножових поранень дівчина померла дорогою до лікарні.

На Тернопільщині 34-річний чоловік під час сварки зарізав свою 18-річну подругу. Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, трагедія сталася 14 вересня у селі Воля Теребовлянського району. За словами начальника Теребовлянського відділу поліції Сергія Осадци, потерпіла впродовж кількох років зустрічалася зі своїм вбивцею.

 

Пара не спілкувалася близько трьох тижнів, оскільки дівчина поїхала до Тернополя, де навчалася на другому курсі місцевого вишу. Приїхала дівчина додому з друзями – хлопцями та дівчатами. У момент, коли юнаки відійшли від подруг, до їхньої знайомої підбіг чоловік та почав кричати, а потім став наносити їй удари ножем. За дівчину вступився один з хлопців, якого нападник також поранив. Після цього зловмисник втік. Дівчина померла дорогою до лікарні. Пораненому хлопцеві надали меддопомогу. Загрози його життю немає. За даними правоохоронців, загалом нападник завдав потерпілій близько десяти ножових поранень.

На пошуки зловмисника по тривозі підняли Теребовлянський відділ поліції, кінологів, спецпризначенців. Правоохоронці перевіряли район та лісосмугу. Знайшли нападника вранці, він переховувався у лісі, неподалік власного помешкання. Чоловіка затримали та повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 115 ККУ – умисне вбивство. Одна з версій вбивства, яку розглядають слідчі – ревнощі. Вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного заходу.

Читайте також  Через гроші на ремонт дороги: На Прикарпатті розлючений чоловік жорстоко вбив друга

Шукайте деталі в групі Facebook