”Міс Україна-2019”: що відомо про сексуальну красуню

У четвер, 12 вересня, в Києві відбулося фінальне шоу національного конкурсу краси “Міс Україна-2019”, переможницею якого стала 24-річна харків’янка Маргарита Паша.

Її виділили серед інших конкурсанток журі Катерина Кухар, Павло Зібров, Ірина Горова та інші представники шоубізнесу.

Паша стала володаркою звання найкрасивішої дівчини в країні, а також отримала грошовий приз розміром 400 тисяч гривень. Корону дівчині вручала “Міс Україна-2018” – Леоніла Гузь.

Маргарита Паша

Відомо, що у 2015 році Маргарита Паша вже брала участь у “Міс Україна”, і тоді дівчині вдалося отримати звання Miss Ukraine International. Красуня неодноразово зізнавалася, що у 2019 році розраховує тільки на перемогу в престижному конкурсі, який допоможе здійснити її мрію — побудувати спортивний інтернат для дітей-сиріт.

 

Маргарита Паша

Маргарита Паша

Маргарита Паша

Зазначимо, що у 2018 році Маргарита отримала ступінь магістра за спеціальністю “менеджмент” (“менеджмент зовнішньоекономічної діяльності”), нині є студенткою Київського інституту міжнародних відносин (3-й курс магістратури за спеціальністю “міжнародне право”). Крім того, нова “Міс Україна” в майбутньому планує займатися політичною діяльністю.

Маргарита Паша

Судячи з особистої сторінки в Instagram, дівчина перебуває в романтичних стосунках, проте коханого не показує. “Міс Україна-2019” регулярно публікує знімки з величезними букетами троянд.

Маргарита Паша

''Міс Україна-2019'': що відомо про сексуальну красуню

Маргарита Паша

Маргарита Паша

 

Читайте також  “Змушували її рoздягaтиcь та залякувaли депортацією”: Польські прaвоохоронці знущaлись над українкою у Вроцлаві

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -