Била і тікала: Горова розсекретила неочікувану правду про шлюб із Потапом. Неможливо повірити

Колишня дружина Потапа, Ірина Горова, розповіла про їхній шлюб зі співаком. Вона поділилася, чим саме її дратував Потап за п’ятнадцять років спільного життя. Ірина каже, що у них все було добре в плані стосунків, але, як тільки він засинав, це ставало просто неможливо. Йдеться, звичайно ж, про таку особливість, як хропіння.

Дівчина каже, що вона не могла спати ночами через хропіння Олексія, і ніякі медичні і народні методи не рятували. Єдиним виходом з цієї ситуації була терплячість Ірини. Так, усі роки вона просто терпіла, а з часом вже звикла засинати під нічні “пісні” Потапа.

Сама дівчина зізнається, що боролася з цим всіма методами. І била, і ніс прикривала, і просто йшла спати в іншу кімнату. Говорила і про народні методи, такі як полоскотати за ніс, але вони не дієві. Це допомагало лише на п’ять хвилин, а потім знову починалося. Ірина Горова також згадала кумедний випадок з повсякденного життя. Вони летіли в літаку після гастролей, і, фанатка чоловіка, попросила сусідів помінятися місцями, щоб сидіти поруч з музикантом. Але, після того, як він заснув, вона була вже не особливо рада такій зустрічі, через хропіння.

Читайте також  Це сталося: названо імена переможців легендарного проекту “Танці з зірками”

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -