У Києві багатодітну матір ґвалтували на очах у доньки і свідків

У парку Андрія Малишка в Києві чоловік напав на 38-річну жінку. Погрожуючи ножем, зґвалтував її на очах у її 14-річної дочки.

Напад стався ввечері 5 вересня, пише Інформатор.

Як повідомила потерпіла, вона зі своїми друзями чекала в парку з роботи 14-річну дочку, яка підробляє в одному з кафе Києва баристою. Почули крики про допомогу, які лунали з глибини парку і кинулися туди.

Зловмисник років 30 з ножем у руках напав на літнього чоловіка. А тоді схопив 38-річну потерпілу за волосся і приставив ніж до її горла. Під загрозою розправи, затягнув жінку за дерево і змусив її зайнятися з ним оральним сексом. Після цього зґвалтував без використання презерватива. Весь цей час донька і інші свідки намагалися перешкодити ґвалтівнику. Однак той погрожував їм ножем і не давав підійти близько.

Після того ґвалтівник утік у двори житлових будинків. Очевидці негайно викликали поліцію і нападника затримали. Попри покази свідків, він свою провину не визнає.

Постраждала від рук ґвалтівника жінка виховує п’ятьох дітей. Після інциденту вона була в шоковому стані. Усі подробиці події встановлюють поліцейські.

 

Читайте також  “Стогнала і мучилась, боялась, що вб’ють усю родину”: дівчина, яку зґвалтували поліцейські, розказала все

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -