Доспівалася: ювілейного концерту Таїсії Повалій у Києві не буде

Ювілейний концерт Таїсії Повалій в Національному палаці мистецтв “Україна”, який запланований на 10 грудня, не відбудеться. Про це сказав директор Національного палацу мистецтв “Україна” Роман Недзельський під час брифінгу, повідомляє Укрінформ.

“Концерту Таїсії Повалій в палаці “Україна” не буде, тому що не дотримана вся процедура… Якщо вона українська співачка, то повинна адаптуватися до того, що у нас сьогодні є. Якщо вона не адаптується, то соціум її не сприйме”, – сказав Недзельський.

Також він зазначив, що жодних попередніх угод з артисткою підписано не було.

Недзельський додав, що на ці дати вже навіть заплановані інші заходи.

Раніше, 23 липня в Іnstagram співачка Таїсія Повалій анонсувала свій сольний ювілейний концерт “Сьогодні і назавжди” в Національному палаці мистецтв “Україна” 10 грудня 2019 року. При цьому в пресслужбі закладу заявили, що не отримали жодних афіш чи інформації про запланований сторонніми організаторами концерт Повалій.

Згодом генеральний директор НПМ “Україна” Роман Недзельський підтвердив Укрінформу, що жодних угод на проведення концерту Повалій не підписано.

Водночас на сайті національного квиткового оператора Karabas.com відбувався продаж квитків на концерт Повалій і припинився лише 14 серпня.

Читайте також  Ви не повірите своїм очам: Гайтана показала вагітний животик (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -